Tímto týdnem se uzavřely všechny "dohady" o tom, jak to bude od 1.10.2020 ve firmě a kdo budou ti, na kterých bude "ležet" ta hlavní odpovědnost s dokončením poslední etapy její transformace. Takže nezbývá, než se finálně k tomu postavit a rozhodnout se, jak dále. Což se samozřejmě stane, ale je třeba si ještě nad tímto schváleným řešením ještě jednou pro jistotu projít hodnocení možnosti, které jsem si z toho v průběhu posledních dvou měsíců příprav odvodil. Všechny jsou zatím "interní", tedy žádná není o něčem, co by se nabízelo "venku". Na tyto úvahy je stále dost času, neboť "mezi" se vyskytují ještě další varianty dalšího fungování, tak nejdříve je potřeba se postavit k těm "interním". Jedna ze schůzek v tomto týdnu v HK, u mého oblíbeného čaje, mi k tomu hodně napomohla. P.S. A že "zeleninový" víkend má pokračování, aspoň v kuchyni, je vidět z jednoho z přiložených obrázků. Tentokrát k rajčatům, paprikám a cibuli stačilo přidat dvě nožičky párků a 19° Porter a byly párky v pivu :-) Víkend díky opatřením tentokrát nebude na hradecké labské náplavce, neb stejně jako jiné akce letos, i Nábřeží paromilů je zrušeno. Jinak naše jedle, stejně jako tomu je u mnoha z nás během karantény, zase "přibyla v pase" pár centimetrů :-) U ní to ale není vlivem karantény, neb se od ní nečeká žádný pohyb.
Žádné komentáře:
Okomentovat