sobota 13. listopadu 2010
Základ připraven, pravda, ale ...
aby kolem našeho víkendového (neb na větší slavení svátku sv. Martina uprostřed týdne opravdu není čas a tentokrát jsme si i ochutnávku letošního mladého vína nechali na víkend) domácího "svatomartinského stolu" mohli zasednout domácí s těmi nejbližšími, ještě chvilku tomu třeba věnovat. A to jak zakoupenému (vínečko) či již předpřipravenému (husička, polévka, dortíček pro našeho oslavence), tak i tvorbě nezbytných příloh - červenému zelíčku, knedlíčkům a flambovaným hruštičkám s brusinkovým terčem. A potom nezbyde než připravit velký stůl, čemuž vždy předchází menší "stěhovací" práce spojené s jeho přesunem a rozložením, popřát oslavenci a pustit se do toho.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat