středa 22. listopadu 2017

Curry pasty nebylo třeba ani na špičku nože

Po včerejší večerní ochutnávce kuřecího vindaloó, které rozhodně nepřipomínalo ten "pořádnej indickej vypalovák", jsem na dnešní oběd zvolil opět  místní curry. S tím, že si jej tentokrát "naostřím" sám. Říkal jsem si, že když kuře bylo málo, tak s rybou bude ještě méně. ještě že jsem to nejprve ochutnal. Bylo již "naostřeno" tak, že přidat tam ještě něco málo curry pasty servírované k jídlu ve zvláštní mističce, tak asi volali hasiče :-) Takto to byla nejen výborná volba, ale i další skvělý gastrozážitek v místní resatauraci The Kitchen. P.S. A není nad to, když mají v Café Lux nabídku velkými písmeny přímo na stěně kavárny :-) Jen třeba dát pozor na ty hodiny. Nejdou, stále je správný čas "na kávu o čtvrté" :-)
 
 

Žádné komentáře: