čtvrtek 24. listopadu 2022

On the Grill aneb, když se očekávání ...

... změní v určité zklamání. Proč? To asi nejprve hledat u sebe. Asi jsem si to podle dřívějších zkušeností s podobně fungujícími restauracemi moc "vysnil", neb to všechno  tam bylo nakonec trošku jednodušší a až na tu kvalitu masa v rámci hlavního jídla z místního tříchodového menu a základní servis k němu,  to ostatní bylo v podstatě stejné,  jako kdybychom byli v hlavní bufetové restauraci. A to včetně úrovně nápojového servisu. Takže zážitek se "smrsknul" opravdu jen do kvality masa hlavního chodu, což je pro takovou restauraci určitě málo. Pro to ostatní nebylo nutné vystát frontu na rezervaci do této restaurace, byť jsem nakonec zjistil, že i rezervaci šlo zajistit pohodlněji, a stačilo jít jako obvykle do restaurace Open Air. P.S. A tam si to jídlo pěkně naaranžovat snad také dovedu :-)


Žádné komentáře: