neděle 10. července 2016

Domácí burger jako třešnička na končící neděli

Neděle už byla od slova nedělat, resp. jen málo a hlavně si ráno trošku užít zahrady, než to polední horko se projeví i na ni. Pak už to bylo pod střechou ve stínu o hledání řešení, jak co nejefektivněji vyřešit na dalších pár let květinové jezírko a jeho provoz resp. zvládnout k tomu i pár drobností kolem domu a na zahradě. Několik možností řešení se nakonec objevilo. I s ohledem na čas a hlavně pro funkčnost stávající folie jsme se rozhodli, že díky tomu, že je její přesah přes hranu dostatečný, vyřešit zvýšení okraje jejím vypodložením řadou betonových cihel nad stávající terén, čímž získáme nejen požadované zvýšení, ale i rovný okraj, na který bude možno položit nové ohraničení. Sice opět z kamenů, ale větších a hlavně placatých. A když to horko trošku polevilo, tak se trošku „přitopilo“ (tentokrát na elektrickém grilu) a my jsme se nechali pozvat na domácí burger. Nejen dobře vypadal, ale i báječně chutnal.  Před námi se stihl obsloužit i Clif, neb si stačil v nestřeženém okamžiku pochutnat na polovině z počtu připravovaných houstiček. P.S. A ani je nemusel mít vypečené, neb je zhltnul ještě ve stavu, kdy „odpočívaly“ na plechu před vložením do trouby J

Žádné komentáře: