sobota 2. února 2019

Hacienda Ranchero aneb sobotní pálivé poledne

Když přišel na pořad dne obvyklý dotaz, odpověď na něj byla tentokrát rychlá a jasná. Jaký byl celý týden, takové bude i sobotní poledne. Tedy pálivé. A jelikož je potřeba objevovat stále něco nového, byť reference na to už jsme měli předem, tak pardubická  La Cabaňa to tedy nebyla. Ale od ní to bylo, co by člověk kamenem dohodil, takže auto místo svého obvyklého parkování neměnilo. Volba z bohaté nabídky nebyla jednoduchá, navíc přišlo i obvyklé rozhodování, jaké si budeme přát "přiostření". Nakonec volba padla na střed, tedy "za 2". U rolek, jak by řekli myslivci, bylo přiostření "trefeno na komoru", pro enchiladu by prý stačilo "za 1". Jinak stupnice byla tříbodová, ale jak sdělil vrchní, měli tam prý objednávku "za 7" :-)
Co dodat? Že co do kvality i obsluhy jsou v Pardubicích stále dvě srovnatelná mexické restaurace. V čem se ale ty dvě liší, je doba, za kterou je při poměrně obsazené restauraci, objeví objednané jídlo na stole. Zdejší kuchyně v Haciendě Ranchero zřejmě disponuje většími prostorami a možná i více kuchaři.

Žádné komentáře: