neděle 7. února 2010

Kartičky do pexesa vybrány

Výběr to nebyl jednoduchý, ale "základní pexeso" letošní poznávací dovolené je na světě. Teď ještě chvilku budeme ladit "hrací balíček", abychom si na začátku března mohli potvrdit pár pevných bodů (trajekt a nějaké to ubytování) a až přijde čas, vyrazili a na místě - doufejme, že i při pěkném počasí- dohledali nejen k těmto obrázkům jejich bratříčky, ale, a to hlavně, strávili dva týdny pohodové dovolené na severu Evropy.

2 komentáře:

Zdeňka řekl(a)...

Tak letos žádné Řecko? No snad ti tam Irča nezmrzne, ikdyž tam je tak krásně, že to nemůže nechat chladného nikoho. A když jsem byla koncem června 1991 ve Švédsku, panovaly tam skoro třicítky, cestovky krachovaly, Švédové rušili zájezdy, proč jezdit na jih, když to máme doma. No voda ale byla celé léto hodně "rychlá". My zatím nevíme, Monatour letos nemá Lambrulu a náš "parťák" z Jičína je po operaci páteře, tak to vypadá spíš na lázně. A mě by asi taky neuškodily, začínám být z práce dost servaná. Pa Z.

i2M-ovi řekl(a)...

Rozhodně tam nejedeme zmrznout resp. absolvovat opačný extrém k řeckým prázdninovým vedrům :-)Pokud by se přesto vyskytlo nějaké obzvláště chladné počasí, neb s žádnými severskými tropy ve svých plánech nepočítáme, pak určitě budeme řešit i nějakou tu event. "doakumulaci tepla":-) Takže zatím jen to, co letos určitě ano. Ale co letos ne, to teprve ukáže čas.