úterý 26. ledna 2016

I dnes jsme zvládli s těmi kilometry tu tříchodovou večeři

A tentokrát musím říci, že si kuchař s dnešní večeří doslova vyhrál.  Začalo to gaspacho z červeného zelí a kyselé zeleniny doplněné kousky sýra, pokračovalo filetem ze pstruha doplněného bazalkovým rizotem a úžasnou omáčkou, aby na samý závěr přišla rakouská tečka, jablečný štrůdl s vanilkovou omáčkou.  A jelikož to tu dnes byla poslední večeře našeho pobytu, třeba doplnit, že nejen dnes ale i po všechny předchozí večery to nemělo chybu. Navíc to perfektně doplňovalo kuchyni, kterou jsme si vybírali na oběd, a která představovala o trošku těžší jídla. Typická pro místní kuchyni. Nejen na zde absolvované kilometry se tedy bude dlouho vzpomínat.

 

Žádné komentáře: