sobota 13. listopadu 2010
Základ připraven, pravda, ale ...
aby kolem našeho víkendového (neb na větší slavení svátku sv. Martina
 (neb na větší slavení svátku sv. Martina uprostřed týdne opravdu není čas a tentokrát jsme si i ochutnávku letošního mladého vína nechali na víkend) domácího "svatomartinského stolu" mohli zasednout domácí s těmi nejbližšími, ještě chvilku tomu třeba věnovat. A to jak zakoupenému (vínečko) či již předpřipravenému (husička, polévka, dortíček pro našeho oslavence), tak i tvorbě nezbytných příloh - červenému zelíčku, knedlíčkům a flambovaným hruštičkám s brusinkovým terčem. A potom nezbyde než připravit velký stůl, čemuž vždy předchází menší "stěhovací" práce spojené s jeho přesunem a rozložením, popřát oslavenci a pustit se do toho.
 uprostřed týdne opravdu není čas a tentokrát jsme si i ochutnávku letošního mladého vína nechali na víkend) domácího "svatomartinského stolu" mohli zasednout domácí s těmi nejbližšími, ještě chvilku tomu třeba věnovat. A to jak zakoupenému (vínečko) či již předpřipravenému (husička, polévka, dortíček pro našeho oslavence), tak i tvorbě nezbytných příloh - červenému zelíčku, knedlíčkům a flambovaným hruštičkám s brusinkovým terčem. A potom nezbyde než připravit velký stůl, čemuž vždy předchází menší "stěhovací" práce spojené s jeho přesunem a rozložením, popřát oslavenci a pustit se do toho.

 
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
 
Žádné komentáře:
Okomentovat