sobota 12. ledna 2019

Kuchyně hotelu Knollhof nemá chybu

Nic nového, neb tuto zkušenost už mám z předchozích pobytů zde. A jelikož se nabídka ještě mírně rozšířila, ani letos nebude lehké si z ní vybrat. Zejména když se to musí vejít do pěti večeří, když polední doplnění energie řeším někde na půlce plánované trasy. Letos to zřejmě bude "jen v údolí". Dnes padla večerní volba na "S´Reindl", který ještě doplnil jak teplý jablečný štrůdl (ale bez obvyklé šlehačky a vanilkové omáčky prostě musím mít něco extra :-)), tak na uvítanou jedna "williamska" z místní produkce. Tím byl "příjezdový den" uzavřen, zítra přijdu na řadu první letošní kilometry. Snad s nimi přijdou i nějaké ty zážitky, nejen stále přibývající čerstvý prašan a nepolevující "mírný" vítr.

Žádné komentáře: