neděle 12. srpna 2018

Od fastfoodu až po kulinářský zážitek

A navíc v jednom týdnu. Firemní restaurace bude ještě pár dní v rekonstrukci a do hotelové se mi taky nechtělo, tak co s tím? A hlavně, aby to bylo co nejblíže, co nejrychleji a bez nějakého většího čekání, neb stejný nápad bude mít v čase poledním více z nás. A nesmím zapomenout, aby to nebylo jen jídlo bez nápadu a chuti. První dva dny to bylo o krabičce z domu, s jejímž obsahem jsem si řádně vyhrál, další dny už o nejbližším fastfoodu. Byť dobrý, tak to chtělo na závěr týdne trošku něco jiného. A tak se po delším čase opět otevřela dvířka do komína, lehce se zatopilo v krbu a jedna z netradičních večeří byla na světě. A abychom to měli další den "bez práce i nádobí", neb přišlo na řadu řešení menší obnovy/doplnění šatníku, tak tečkou za stravováním tohoto týdne bylo hradecké "Akvárko", aby zítřek se vrátil zase na začátek a hodil jsem si korunou, zda nejbližší fastfood či ještě dnes večer popracovat na něčem do krabičky.
 

Žádné komentáře: